Misiune clară și transparentă pentru medicină

Klaromed, Polonia, producător de lămpi chirurgicale, mobilier medical și sisteme informatice medicale integrate,
este o companie cu mulți ani de experiență în domeniul medical, în creștere rapidă, ce acordă o mare importanță calității ridicate a produselor și serviciilor oferite. Produsul pilot este „Integrator”, un sistem de înregistrare video și transmisie video în sălile de operație integrate.

În scopul de a îndeplini cerințele ridicate ale intervenției chirurgicale moderne și fiecare dintre disciplinele sale, Klaromed a dezvoltat o soluție inovatoare – lămpi de operație „PLUS LED”. Acestea au fost proiectate de ingineri polonezi, în scopul de a maximiza confortul și ergonomia muncii chirurgilor.
Portofoliul de produse a fost completat de mobilierul medical – „KLAROLINE”, care este produs de Klaromed cu diverse tehnologii performante.
Klaromed nu furnizează numai dispozitive, ci și soluții complete care să faciliteze activitatea medicilor și să le ofere pacienților un tratament confortabil și rapid la cel mai înalt nivel.
Satisfacția clienților noștri este valoarea noastră primordială. Creșterea constantă, competențele versatile și credința în succesul final sunt puterea companiei Klaromed.

Politica de confidentialitate(GDPR)