Servicii

Prezenta pe piata medicala romaneasca de diagnostic in vitro din 1992, Sante International s-a dezvoltat in stransa legatura si odata cu clientii sai.

Sante International ofera consultanta in alegerea solutiei optime pentru fiecare client. Plecand de la experienta acumulata in cei aproape 25 de existenta, departamentul de vanzari va poate indica configuratia optima necesara oricarui client.


dimcom

Pentru a acoperi cat mai bine nevoile clientilor nostri, Sante International a dezvoltat o aplicatie soft Dimcom destinata laboratoarelor. Aceasta aplicatie gestioneaza transferul de informatii intre analizoare si calculatoare, poate elibera buletine de medicale si stocheaza rezultatele analizelor pe PC. Fiind o aplicatie dezvoltata de noi se poate modifica si adapta in functie de cerintele clientilor.


POCcelerator example

Datorita parteneriatului foarte strans cu Siemens Healthineers va putem deasemena oferi o solutie software de integrare a echpamentelor Point Of Care (POCcelerator) la un sistem unic informatic. POCcelerator este o solutie IT de ultima generatie creata si mentinuta de Siemens Healthineers.


soft picturea


Sante International a fost deschizator de drumuri si in implementarea solutiilor IT de trasabilitate in procesul de sterilizare. Am implementat prima solutie de trasabilitate la nivel de instrument din Romania. Va incurajam sa incercati solutia IT de trasabilitate SCSD de la Schlumbohm.

Beneficiind de experienta acumulata va putem ajuta sa implementati si alte solutii IT de care ati putea avea nevoie.

Politica de confidentialitate(GDPR)