Atellica MDX160

Sistemul molecular Atellica MDX 160 format din modulul SP pentru izolarea și purificarea acizilor nucleici și modulul AD pentru amplificarea și detecția acizilor nucleici folosind tehnologia kPCR furnizează rezultate precise și de încredere pe o singură platformă.

  • tehnologia patentată de extracție ADN/ARN cu un protocol universal a cărui bază o constituie particulele magnetice acoperite cu un nanostrat de siliciu determină izolarea unor acizi nucleici de o calitate ridicată;
  • prin tehnologiile ADP (Air Displacement Pipetting), CO-RE (Compressed O-Ring Expansion) și prezența UNG (uracil N-glicozilază) sistemul prezintă un control al contaminării de o calitate înaltă.

 

Sistemul pe platformă deschisă împreună cu Atellica MiPLX Software Solution permit laboratoarelor să lucreze într-un mod flexibil prin dezvoltarea propriilor protocoale pentru extracția, amplificarea și detecția acizilor nucleici.

  • extracția acizilor nucleici se poate face dintr-o varietate de tipuri de probe: plasma, ser, urină, sânge integral, scaun, LCR, spermă, lapte matern, culture celulare, ascită, salivă, exudat vaginal sau uretral, tampon bucal sau nazo-faringian, lichid amniotic și altele;
  • protocoalele dinamice furnizează operatorului posibilitatea de a afla mai multe informații dintr-o probă și de a economisi timp tehnologia divizării prin eluțiune, dar și posibilitatea de a rula simultan până la 6 teste pentru o singură probă.

 

Sistemul molecular Atellica MDX 160 prezintă un meniu de testare larg pentru boli infecțioase, transplant sau pentru pacienți imunocompromiși.

FAST TRACK DIAGNOSTICS se specializează în proiectarea, dezvoltarea și fabricarea kiturilor PCR de detecție a bolilor infecțioase atât la oameni, cât și la animale.
Există mai mult de 70 de kituri compatibile cu cele mai comune platforme de extracție de acizi nucleici și PCR cu care s-au detectat peste 140 de virusuri, bacterii, fungi și paraziți.

Kiturile multiplex dezvoltate de către FTD se specializează pe detecția infecțiilor respiratorii și a celor mai relevanți patogeni respiratori din punct de vedere clinic de la Chlamydia pneumoniae, Pseudomonas aeruginosa, Mycoplasma pneumoniae până la virusurile Influenza și Parainfluenza.

De asemenea, FTD dezvoltă kituri pentru detecția patogenilor cauzatori de gastroenterită ca rotavirusurile, norovirusurile sau bacteriile din hrană ca Salmonella sau Campylobacter, cauzatori de febră și iritații ca Escherichia coli, Staphylococcus aureus sau herpes virusurile, cauzatori de hepatite, meningită, infecții oculare, febre tropicale și infecții cu transmitere sexuală.

Avantajele FTD nu sunt puține, printre ele numărându-se beneficiile clinice prin detecția și distingerea ușoară a infecțiilor bacteriene și virale, utilizarea simplă a kiturilor ce se bazează pe aceleași protocoale de lucru și compatibilitatea cu cele mai multe sisteme de real-time PCR.

prod-pic1
Politica de confidentialitate(GDPR)