Incidin Liquid

Incidin Liquid se foloseşte nediluat, cu umezirea completă a suprafeţei de dezinfectat. Timpul de acţiune este de 1-5 min, pînă la uscarea completă a suprafeţei dezinfectate. A nu se utiliza pentru plexiglas sau suprafete sensibile la alcooli.

  • Dezinfectant lichid gata preparat utilizat pentru dezinfecţia: suprafeţelor mici, a obiectelor de inventar (mobilier de spital, tărgi, cărucioare, scaune mobile, canapele de consultaţie şi tratament, paturi, mese de operaţie, brancarde, cărucioare, obiecte sanitare şi mobilier din autosanitare), a echipamentelor, dispozitivelor şi aparaturii medicale
  • Indicat în unităţi sanitare, indiferent de forma de organizare, pentru: cabinete medicale, policlinici, laboratoare, zone cu risc înalt, blocuri operatorii, săli de naştere, secţii nou-născuţi, săli de tratamente şi pansamente, secţii ATI, saloane de bolnavi, blocul alimentar, grupuri sanitare.
  • Tipul preparatului: Soluţie gata de utilizare
  • Forma de condiţionare: Flacon plastic 1 litru

Indicaţii de folosire şi dozaj:

Incidin Liquid se foloseşte nediluat, cu umezirea completă a suprafeţei de dezinfectat. Timpul de acţiune este de 1-5 min, pînă la uscarea completă a suprafeţei dezinfectate. A nu se utiliza pentru plexiglas sau suprafete sensibile la alcooli.

Indicaţii de folosire şi dozaj:

Incidin Extra N se diluează în apă de la robinet, rece sau călduţă (max. 40ºC). Dozarea se realizează manual, cu ajutorul pompei dozimetrice (pentru canistra de 6 litri) sau prin utilizarea capacului dozator (pentru flaconul de 2 litri). Produsul se poate utiliza la toate gradele de duritate a apei. Soluţia de lucru se aplică prin ştergere sau pulverizare. Suprafaţa de curăţat şi dezinfectat trebuie să fie ştearsă/acoperită complet cu soluţie de lucru. Se lasă să se usuce. Nu necesită clătire. Nu necesită adăugarea altor detergenţi.

  • Aplicare pe suprafeţe/echipamente medicale curate: Produsul se aplică prin pulverizare,de la o distanţă de aproximativ 30 cm. (20 ml/mp) Suprafaţa de dezinfectat sau aparatul medical trebuie să fie umezite complet cu dezinfectant. Nu se şterge, se lasă să se usuce. Incidin liquid mai poate fi aplicat prin ştergere umedă cu ajutorul unui material din celofibră sau asemănător. Se lasă să se usuce.
  • Pe suprafeţe/echipamente medicale murdare sau contaminate cu secreţii biologice:1) Suprafaţa se curăţă în prealabil cu un detergent/produs de curăţare.2) Se aplică Incidin liquid prin pulverizare,de la o distanţă de aproximativ 30 cm. (20 ml/mp), avînd grijă ca suprafaţa de dezinfectat sau aparatul medical să fie umezite complet cu dezinfectant. Nu se şterge, se lasă să se usuce. Incidin liquid mai poate fi aplicat prin ştergere umedă cu ajutorul unui material din celofibră sau asemănător. Se lasă să se usuce.
  • Pentru dezinfecţia suprafeţelor, a obiectelor de inventar şi a echipamentelor contaminate cu bacterii şi fungi: 1 min.
  • Pentru dezinfecţia suprafeţelor, a obiectelor de inventar şi a echipamentelor contaminate cu mycobacterii: 5 min.
  • Eficacitate virucidă conform EN 14476 (Adeno şi Poliovirus) – 5 min.
  • Eficacitate virucidă asupra: virus Hepatitic B, virus Hepatitic C, HIV: 1 min. asupra Rotavirus – 1 min. asupra Vacciniavirus – 1 min.

Documente pentru download

Brosura de prezentare (Rom)

Ecolab-Incidin-Liquid-Sante-International
Politica de confidentialitate(GDPR)