Coșurile și mesele pentru manipulare și expunere

Angelantoni Life Science oferă o gamă largă de produse, legate de patologie și medicină criminalistică, care include încăperi mortuare prefabricate de diferite capacități și temperaturi și articole suplimentare, în special cărucioare pentru transportul de cadavre și mese de autopsie în diferite execuții.

Transportor pentru targă, model CTB 1.
Structura de susținere din oțel inoxidabil 18/8 AISI 304 complet. Suport de suprafață al targei cu ghidaje. Bariere pentru manipularea transportatorului incluse. Patru roți pivotante pentru a facilita mișcarea și blocarea clemelor.

Transportor care transportă două targe, model CTB 2
Structura de susținere din oțel inoxidabil 18/8 AISI 304 complet. Suport de suprafață a celor două targe cu ghidaje. Încălțări pentru manevrarea transportatorului. Patru roți pivotante pentru a facilita mișcarea și blocarea clemelor.

Tabel expozițional pentru cadavre, model TES 1.
Structura de susținere din oțel inoxidabil 18/8 AISI 304 complet. Suprafata inclinata cu margini perimetrice. Gaura de evacuare a apelor uzate cu un recipient de colectare detașabil.

Tabel expozițional pentru cadavre, model TES 2.
Fabricat cu aceleași caracteristici ca modelul menționat mai sus, dar echipat cu patru roți pivotante cu cleme de blocare.

Suporturi pentru transportul și ridicarea targelor, modelul CTS 1.
Structura de sprijin din oțel acoperit. Elevator capabil la înălțimea necesară cu ajutorul unui piston hidraulic condus de o pompă adecvată și ușor de acționat cu pedala. Echipat cu role culisante pe rulmenți pentru o încărcare ușoară a targei. Primul role este prevăzut cu un dop pentru a preveni mișcarea targă în timpul transportului. Patru roți pivotante pentru a facilita mișcarea, cele anterioare cu cleme blocante.

Tabele de autopsie și tabele de disecție

Set complet de mese de autopsie și de disecție.

PM EKOM
Politica de confidentialitate(GDPR)