Lămpi scialitice pentru săli de operație

Pentru a face față provocărilor generate de intervenția chirurgicală modernă și fiecare dintre disciplinele sale, am creat o soluție inovatoare – lămpile de operație plusLED produse de compania Klaromed. Acestea au fost dezvoltate de designeri polonezi, în scopul de a oferi un confort extraordinar si ergonomie pentru chirurgi. Avantajul principal al lămpilor de operație plusLED este mânerul central steril cu funcție dublă, care permite operatorului să regleze nu numai dimensiunea spotului luminos, dar, de asemenea, intensitatea luminii. Aceasta este o nouă tendință în ergonomia chirurgicală, cu menținerea simultană a zonei de operare sterilă. Lămpile de operare plusLED furnizează o lumină precisă oriunde este nevoie. Caracterul omogen al luminii sporește confortul personalului din sala de operație, în fiecare colț al unui câmp operator de mari dimensiuni. Lămpile de operație plusLED au un nivel foarte scăzut de emisie în infraroșu în câmpul de operare.

Lămpile plusLED de operație și examinare reproduc perfect culorile, cu un indice de redare a culorilor (Ra) la nivelul de 96. Cele mai fine nuanțe de culoare a țesutului pot fi observate datorită indicelui de culoare roșie (R9), de asemenea, la nivelul de 96. Reproducerea exactă a spectrului de culoare în câmpul de operare și reproducerea exactă a culorii roșii sunt esențiale pentru operarea în condiții de siguranță a personalului ce efectuează intervenții chirurgicale și pentru siguranța pacientului. Indicele de culoare roșie (R9), la nivelul de 96, permite medicilor să recunoască mai bine detaliile. Spectrul de culori al câmpului de operare este redat într-un mod natural. Lumina delicată și precisă a lămpii de operare plusLED este prietenoasă și foarte confortabilă pentru ochii operatorului. LED-urile albe utilizate în construcția lămpilor de operație plusLED reprezintă a cincea generatie de diode, cu o estimare impresionantă a duratei de viață, de 50000 de ore. Lămpile de operație plusLED sunt echipate cu reflectoare cu fațete multiple, pentru a se asigura un câmp omogen de lumină fără umbre, cu lumină albă caldă.

Carcasa lămpii de operație plusLED este realizată în întregime din aliaje de aluminiu ușoare. Un design ultrasubțire, în carcasă compactă, unic la nivel mondial, asigură o conviețuire bună cu un flux laminar și corespunde cu cele mai recente tendințe în design. Lămpile de operație plusLED au fost create în epoca de înregistrări electronice ale pacienților, ele putând fi echipate cu un sistem video inovativ, cu camere de înaltă rezoluție (full HD).

PlusLED_EN

Sekusept-Aktiv-Sante-International
Politica de confidentialitate(GDPR)