Furnizori

Avand ca principal obiect de activitate importul si comercializarea de aparatura de laborator, aparatura de diagnostic, tratament si sterilizare, echipamente si dezinfectanti pentru sali de operatie, sectii de anestezie si terapie intensiva si materiale de protezare, Sante International S.A. a incheiat parteneriate cu firme internationale de renume.

Siemens

In ceea ce priveste aparatura de laborator pentru testarea in vitro Sante s-a consacrat ca un partener de incredere ce pune accent pe calitate. Firma noastra este distribuitor al produselor Siemens Healthcare Diagnostic. Sante International comercializeaza in principal analizoare de biochimie, hematologie, imunologie, hemostaza si microbiologie.

Abbot

De asemenea, Sante International este unic distribuitor in Romania a produselor de inalta calitate ABBOTT. Gama variata de defibrilatoare, stimulatoare si valve cardiace asigura un raport calitate pret excelent.

Ecolab

Pentru a completa gama de produse destinate laboratoarelor, Sante International colaboreaza cu renumita firma Ecolab de unde importa dezinfectanti medicali.

AccuVein

Sante International a introdus pe piata din Romania sistemul revolutionar de la AccuVein. Acest sistem afiseaza o harta a vascularizarii venelor pe suprafata pielii permitand operatorului sa aleaga vena, sa evite valvele sau bifurcatiile.

Novaerus

Fiind mereu la curent cu noutatile tehnologice, Sante International a incheiat un parteneriat cu Novaerus, care ofera este primul sistem care a fost dovedit, in mod stiintific, eficient in controlul infectiilor cu diseminare aeriana.

De curand, Sante International si-a largit oferta de echipamente medicale prin colaborarea cu Arcomed. Acesta este unul dintre cei mai respectati furnizori de tehnologie de infuzie din lume.

Klaromed, Polonia, producător de lămpi chirurgicale, mobilier medical și sisteme informatice medicale integrate,
este o companie cu mulți ani de experiență în domeniul medical, în creștere rapidă, ce acordă o mare importanță calității ridicate a produselor și serviciilor oferite. Produsul pilot este „Integrator”, un sistem de înregistrare video și transmisie video în sălile de operație integrate.

Angelantoni Life Science (ALS), un sub-holding controlat în totalitate de Angelantoni Industrie, este lider internațional în fabricarea echipamentelor de refrigerare, criogenice și sisteme avansate în domeniul asistenței medicale și în domeniul biotehnologiei.

O companie înființată în 2009, produce și dezvoltă soluții care vin în ajutorul automatizării laboratoarelor cu un număr de sisteme instalate care atinge 100 în țări diferite. Sante International pornește colaborarea cu T&O LabSystems pentru a extinde harta instalărilor.

Aerocom este liderul mondial în tehnologia sistemelor de transport pneumatic.
Politica de confidentialitate(GDPR)