SISTEME DE TUBURI DE TRANSPORT PNEUMATIC

prod-pic1
prod-pic2

Aerocom este liderul mondial în tehnologia sistemelor de transport pneumatic. Pe lângă faptul că deține cea mai largă gamă de produse standard din industrie, avem experiența și expertiza pentru personalizarea soluțiilor de design a sistemului pentru aproape orice aplicație.

Spitalele continuă să caute tehnologii pentru a-și îmbunătăți capacitatea de furnizare a serviciilor spitalicești în expansiune fără a mări personalul.

Aerocom conectează întregul spital. Camerele de urgență, laboratoarele, banca de sânge, farmacia și toate zonele de sprijin pot fi acum legate între ele. Elementele care odată erau transportate manual pot acum ajunge automat la destinație la viteze de până la opt metri pe secundă. Per total, operarea spitalului este acum simplificată, iar personalul spitalicesc valoros se poate concentra la ceea ce face el cel mai bine… la tratarea pacienților.

Un sistem de tuburi pneumatice poate da un rezultat imediat și măsurabil în această dilemă. O varietate infinită de materiale poate fi transportate cu un sistem de tuburi pneumatice Aerocom. Materiale cu greutate de maxim 28 kg pot fi transportate la viteze de până la 8 metri pe secundă. Materiale precum probe de sânge și de țesut pot ajunge în laborator în câteva secunde. Medicamentele trimise de la farmacia centrală pot ajunge la stațiile de îngrijire prin apăsarea unui buton. Radiografiile și rezultatele acestora pot ajunge în mâinile tehnicienilor și ale medicilor. Chiar și transportul de echipament medical și chirurgical poate fi făcut mai eficient printr-un sistem de tuburi pneumatice Aerocom.

Optimizare logistica internă

Pe lângă eliberarea membrilor personalului vital de transportul de rutină al probelor de laborator și medicamentelor, sistemele de transport pneumatic livrează obiectele într-o fracțiune din acest timp.

Dar și mai important, probele și medicamentele esențiale ajung la destinații în câteva secundefață de câteva minute.

Sistemul cu zone multiple AC 3000 poate interconecta până la 512 stații cu până la 128 de zone de operare independente. Software-ul de operare familiar Windows™ oferă o verificare completă a tranzacțiilor, o afișare grafică în timp real asupra stării sistemului, precum și capabilități de programare ușor de utilizat pentru administratorul de sistem.

În conformitate cu reglementările de sănătate existente, stațiile suntproiectate să funcționeze fără pierderi de aer în timpul operațiilorde trimitere și primire. Frânarea pneumatică ce este controlată decalculator frânează automat capsulele înainte de sosirea lor în stație.

Politica de confidentialitate(GDPR)