Despre Noi

Aplicatie Pc

Firma SANTE INTERNATIONAL S.A. este prezenta pe piata romaneasca din anul 1992, iar in anul 2000 Sistemul Managementului Calitatii a fost certificat de catre DQS- Germania conform SR EN ISO 9002, in prezent fiind recertificati ISO 9001:2015.

Sante International S.A. are ca obiect de activitate comercializarea de aparatura medicala pornind de la necesitatile concrete ale potentialilor beneficiari. Principalul segment de piata caruia ne adresam este reprezentat de spitalele ce apartin sectorului public, fara a neglija insa initiativele private de anvergura din domeniu.

Acest portofoliu de produse este rezultatul unui proces de selectie desfasurat pe parcursul celor aproape 28 de ani de functionare. Selectia a vizat atat gama de produse cat si producatorii. Rezultatul este urmatorul:

  • Produsele destinate laboratoarelor sunt fabricate de SIEMENS Healthcare Diagnostics Inc. SUA, care a absorbit trei producatori de marca: Dade Behring, Bayer si DPC
  • Ecolab, divizia Hospital Products, SUA
  • ABBOTT, SUA, deschizator de drumuri in tehnologiile medicale cardiovasculare, lider global in aceasta industrie.
  • AccuVein, SUA, lider global in iluminarea venelor.
  • CookMedical, SUA, rezolvarea problemelor complexe în moduri simple.

In primul rand, pornind de la principiul ca noi oferim solutii, primul pas il reprezinta activitatea de consultanta. In al doilea rand, domeniile abordate, prin produsele oferite de noi sunt prin excelenta tehnice. Livrarea unor produse fara a fi dublata in permanenta de un suport stiintific si tehnic ar reprezenta un act incomplet.

           Codul de Conduită Etică și Profesională

Our National and International Presence, Full coverage

Politica de confidentialitate(GDPR)