Lămpi de examinare

Pentru a satisface nevoile secolului douăzeci si unu referitoare la o intervenție chirurgicală si fiecare dintre specialitățile sale, am creat o soluție inovatoare de lămpi “PlusLED”.
Picture3
Lămpile oferă o lumină precisă oriunde este necesar. Lumina omogenă sporește confortul de lucru al chirurgului în fiecare punct al câmpului de operare.

Lămpile de examinare “PlusLED” reproduc perfect culorile. Indicii de redare Ra = 93 și R9 = 90. Grație acestor caracteristici, chirurgul poate vedea cele mai bune detalii referitoare la țesut. Întregul spectru de culori al câmpului chirurgical este afișat în mod natural. Lumina emisă de lampa „PlusLED” este delicată și subtilă, nu este agresivă pentru ochii chirurgului ceea ce ajută semnificativ la creșterea confortului acestuia.

Picture1
Avantajul principal al lămpilor de examinare este funcția dublă a mânerului central steril, care permite ajustarea nu numai a diametrului câmpului de lumină, dar, de asemenea, intensitatea de iluminare. Aceasta este o inovație în domeniul ergonomiei locului de muncă al chirurgului, menținând, în același timp, o zonă de lucru sterilă. Noua familie de lampi “plusLED” este caracterizată prin utilizarea prietenoasă, intensitate de iluminare optimă și o precizie de setare.Datorită designului ergonomic al lămpii, controlul parametrilor câmpului de lumină poate fi realizat cu o singură mână, folosind mânerul central. Lămpile plusLED 37 și 24 sunt disponibile ca modele de plafon mobile și de perete.

PlusLED_37_24_v1_EN

Sekusept-Aktiv-Sante-International
Politica de confidentialitate(GDPR)