Integrator

“INTEGRATOR” este un sistem chirurgical multimedia, integrat cu sistemul informatic din spital,
precum și un set intuitiv de aplicații pentru înregistrarea de secvențe video Full HD sau SD. „INTEGRATOR” permite crearea de rapoarte privind operațiunile și controlul la distanță al multor funcții importante în sala de operație. Sistemul integrat conține browser-ul pentru imagini și secvențe video conform cu standardul DICOM 3.0. Modulul de setări locale permite crearea unei platforme de sistem multi-nivel. Software-ul operațional este proiectat pentru versiuni multilingve (limbile disponibile implicit – poloneză, precum și în engleză și germană). Sistemul „INTEGRATOR” oferă control al accesului bazat pe parole de utilizator.
Opțiunile de setări locale permit selecția modulelor individuale în conformitate cu preferințele utilizatorului. Datorită ușurinței de întreținere, compatibilitate DICOM, instalare și deschidere ușoară pentru alte aplicații, sistemul de integrat „INTEGRATOR” este singura soluție care combină fiabilitatea, eficiența, ergonomie și ușurința operării. Soluțiile modulare asigură o flexibilitate în operare prin intermediul modului în care poate fi configurat pentru nevoile individuale ale fiecărui grup medical în parte. Ergonomicitatea, simplitatea în operare precum și interfața intuitivă elimină eficient orice ambiguitate iar caracterele ușor lizibile sporesc și mai mult valoarea funcțională. Investiția in acest sistem este benefică, deoarece sporește eficiența operațională și confortul echipelor de medici.
Procedurile de integrare permit îmbunătățirea și implementarea de noi modulele simplificate în scopul utilizării infrastructurii tehnice existente în spital.

INTEGRATOR_EN

Sekusept-Aktiv-Sante-International
Politica de confidentialitate(GDPR)