Internship

Ești pregătit pentru o nouă provocare?

Avem o echipă de tineri profesioniști care creează și implementează proiecte complexe cu pasiune și tenacitate și care sunt dispuși să împărtășească cu tine cunoștințele și entuziasmul lor. Ambițios. De încredere. Entuziast. Acestea sunt calitățile pe care le căutăm! Ai putea fi tu? Aceasta este o șansă unică de a dobândi noi abilități și experiență de muncă valoroasă.

 

Posturi disponibile:

  • 1 post de inginer de service Bucuresti
   Presupune acumularea de cunostinte in domeniul ingineriei medicale pentru echipamentele din gama diagnostic de laborator. Include instalarea, calibrarea, diagnosticarea, repararea si mentenanta periodica a echipamentelor.

 

  • 1 post de specialist de produs Diagnostic Bucuresti
   Presupune acumularea de cunostinte tehnice referitoare la echipamentele din gama diagnostic de laborator si completarea acestora cu strategii de marketing. Presupune instalarea, calibrarea, suport de aplicatii si training oferit clientilor, precum si prospectarea pietei si crearea de stregii de marketing si vanzari.

 

  • 1 post de specialist de produs Cardiologie Bucuresti
   Presupune acumularea de cunostinte tehnice referitoare la echipamentele din gama noastra de cardiologie si completarea acestora cu strategii de marketing. Presupune suport tehnic si training oferit clientilor, precum si prospectarea pietei si crearea de stregii de marketing si vanzari.

 

  • 1 post de specialist de produs Igiena si Dezinfectanti Bucuresti
   Presupune acumularea de cunostinte referitoare la gama de dezinfectanti, a accesoriilor si a echipamentele medicale din domeniu si completarea acestora cu strategii de marketing. Presupune suport si training oferit clientilor, dezvoltarea de proiecte si documentatie pentru licitatii publice, precum si prospectarea pietei si crearea de stregii de marketing si vanzari.
Nume
Prenume
Anul nasterii
Telefon
Email
Facultate
Specializare
Anul de studiu
Postul


Va asteptam cu drag

Politica de confidentialitate(GDPR)