Codul de Conduită Etică și Profesională

Codul de Conduită al Sante International descrie valorile comune și standardele minime pentru conduita etică în afaceri pe care ne așteptăm ca întreg personalul nostru și colaboratorii noștri să le urmeze.

Acesta reprezintă totodată devotamentul și responsabilitatea noastră față de părțile interesate, precum angajați, acționari, clienți, comercianți, utilizatori și autorități publice.

Acest Cod de Conduită are rolul unui instrument operațional care să asiste fiecare membru al personalului nostru, oferindu-i procedurile și măsurile care sunt prețuite de compania noastră și create special pentru acesta.

Credibilitatea imaginii brandului nostru și durabilitatea companiei noastre depind de acest lucru. A face afaceri într-un mod legal, etic și responsabil este o parte esențiala a culturii noastre organizaționale.

De asemenea, în activitatea noastră implementăm și ne ghidăm procedurile după Codurile de Conduită ale producătorilor pe care îi reprezentăm și ale asociațiilor internaționale care definesc bunele practici în domeniul afacerilor cu instituțiile și personalul medical precum:

SIEMENS Healthineers

https://www.corporate.siemens-healthineers.com/compliance

Abbott

https://www.abbott.com/investors/governance/code-of-business-conduct.html

MedTech Europe

https://www.medtecheurope.org/resource-library/medtech-europe-code-of-ethical-business-practice/

COCIR

https://www.cocir.org/activities/business-inovation/code-of-conduct.html

Politica de confidentialitate(GDPR)