STERILIZATOARE CU ABUR DE UZ SPITALICESC

Modelele MDSTM sunt dispozitive medicale marcate CE în clasa IIb conform Directivei Dispozitivelor medicale 93/42 și ulterioare. Ele pot fi folosite pentru procese rapide și sigure de sterilizare instrumente medicale și instrumente capabile să reziste la temperaturi ridicate. Pe deplin în conformitate cu EN 285. În plus, construcția MDSTM.4 este conformă cu standardele UE. Sterilizarea se face prin abur saturat.

CAMERA – JACHETĂ – UȘĂ:
Fabricate din otel inoxidabil AISI 316Ti, camera de grosime 8mm, grosime manta de 5 mm și o grosime de ușă 20mm. Perioada de garanție de 20 de ani. Izolarea este garantată de un material fibrilar(Kevlar și Silicon) pentru a reduce emisia de temperatură externă sub 45 ° C. Finisarea specială conducând la o rugozitate a rezultatului final sub 0,02 pm.

CADRUL – PANOURILE EXTERNE:
Structura cadrului este de tip tubular din oțel inoxidabil (30x50mm) AISI 304 iar toate panourile exterioare fiind confecționate din același tip de material. Toate modelele sunt construite astfel încât să garanteze accesul frontal pentru activitatea de întreținere.

UNITATEA HIDRAULICĂ:
Confecționată integral din otel inoxidabil AISI 316L (inclusiv toate imbinările), adecvată pentru utilizarea în unități sanitare cu niciun risc de depuneri de condensare. Izolarea garantată de un material fibrilar special (Kevlar & Silicon) pentru a reduce emisia de temperatură externă sub 45 ° C. Toate valvele de proces sunt pneumatice din otel inoxidabil AISI 316L.

Garnitură de etanșare:
Etanșeitatea între ușă și cameră este garantată de către un model inovativ de garnitură tip „cameră de aer”; aerul comprimat intră în garnitură expulzând-o către ușă; secțiunea garniturii este dreptunghiulară, pentru a garanta o suprafață de contact primar și pentru a reduce riscul pierderilor de aer comprimat.

POMPĂ DE VID:
Pompă de vid uscat cu un consum de apă zero, în timpul generării de vid, total compatibilă cu aburul și temperatura ridicată. Pompă industrială și mecanică, cu nici o necesitate de consumabile sau de lichid care urmează să fie operat. Pompa de vid uscat este furnizată de compania BUSCH.

BARIERĂ “BIO-SEAL”
Toate modelele de tip “PASS-THROUGH” sunt echipate cu o barieră bio-etanșare pentru condiții de siguranță sanitară; scut ermetic din otel inoxidabil AISI 304, fără sudură și joncțiune. Aceasta garantează o separare completă sigură între cele două părți pentru eliminarea oricărui risc de contaminare încrucișată a aerului.

CONTROLER LOGIC PROGRAMABIL (PLC):
Toate modelele sunt echipate cu un PLC industrial – dublu – integrat și în conformitate cu MDD 93/42 / CEE; este furnizat de compania Siemens (model: ET200S); garantează repetabilitatea și siguranța ciclului de sterilizare urmărind curba de tip F(0).

PLACA DE CIRCUITE ELECTRONICE:
Toate modelele sunt echipate cu placă electronică tip IP 54 pentru a garanta o protecție totală de apă și praf a tuturor componentelor electronice.

ECRAN TACTIL:
Toate modelele sunt echipate cu monitor cu ecran tactil, color HD, 9 inch – întotdeauna folosind limba țării de destinație; este furnizat de compania Siemens (Model: TP700 Comfort) – interfață ușoară pentru gestionarea tuturor funcțiilor tehnice și operaționale. Se vizualizează: parametrii ciclului, de întreținere, de validare, alarme, diagrame ale ciclului – cu posibilitatea conectării la un PC și a unui USB pen-drive.

SOFTWARE CONEXIUNE & ÎNTREȚINERE CONTROL LA DISTANȚĂ:
Toate modelele sunt echipate cu un PLC industrial cu o conexiune Ethernet cu software-ul de trasabilitate și dispozitiv de control la distanță de întreținere; sistemul de trasabilitate este total compatibil pentru toate echipamentele de CSSD; software-ul de întreținere este capabil să controleze sterilizatorul prin intermediul unui PC.

Presentation – MD.STM.2016

Sekusept-Aktiv-Sante-International
Politica de confidentialitate(GDPR)