Open Gene DNA

Sistem automat pentru monitorizarea incarcaturii virale.

  • Sistemul de secventiere OpenGene DNA este un sistem robust dedicat laboratoarelor clinice si nu numai pentru a veni in intampinarea cerintelor actuale de medicina personalizata si de management al diagnosticului prsonalizat.
  • Kitul TRUGENE Genotyping HIV (test IVD) contine secvente bidirectionale ce recunosc in mod specific regiuni ale proteazei si reverstranscriptazei din genomul viral.
  • Sistemul cuprinde un GelToaster, Secventiatorul precum si o platforma informatica bazata pe tehnologie Macintosh (hardware si software dedicat) care in final va genera un raport complet cu privire la rezistenta la medicamente in cazul infectiei cu HIV precum si o genotipare completa in cazul infectiilor cu HBV/HCV.
  • Datorita flexibilitatii crescute, a usurintei in utilizare precum si a softului dedicat sistemul molecular Open Gene DNA Sequencing System constituie un element esential pentru un diagnostic molecular de inalta precizie.
  • Softul genereaza pe baza unui algoritm de interpretare relevanta clinica a mutatiilor aparute in genomul HIV-1 identificandu-le pe cele care confera rezistenta la diferte tipuri de medicamente adenovirale. In acest fel se poate realiza o monitorizare a rezistentei la HIV-1 a pacientilor infectati

Informatii suplimentare:

Specificatii tehnice (Eng)

Site producator: Siemens

Open-Gene-DNA-Sante-International
Politica de confidentialitate(GDPR)