Incidin Extra N Concentrat

Indicat în unităţi sanitare, pentru: cabinete medicale, policlinici, laboratoare, zone cu risc înalt, blocuri operatorii, săli de naştere, secţii nou-născuţi, săli de tratamente şi pansamente, secţii ATI, saloane de bolnavi, blocul alimentar, grupuri sanitare

  • Curăţarea şi dezinfecţia suprafeţelor mari inerte, pavimente (ciment, mozaic, gresie, marmură, linoleum, lemn lăcuit, plastic, metal), pereţi (faianţaţi, vopsiţi în ulei etc.)
  • Curăţarea şi dezinfecţia obiectelor de inventar (mobilier de spital, tărgi, cărucioare, scaune mobile, canapele de consultaţie şi tratament, paturi, mese de operaţie, brancarde, cărucioare, obiecte sanitare şi mobilier din autosanitare, din orice material: plastic, metal nichelat sau cromat, cauciuc, lemn lăcuit sau vopsit, sticlă, ceramică)
  • Curăţarea şi dezinfecţia echipamentelor, dispozitivelor şi aparaturii medicale
  • Indicat în unităţi sanitare, indiferent de forma de organizare, pentru: cabinete medicale, policlinici, laboratoare, zone cu risc înalt, blocuri operatorii, săli de naştere, secţii nou-născuţi (inclusiv pentru incubatoare), săli de tratamente şi pansamente, secţii ATI, saloane de bolnavi, blocul alimentar, grupuri sanitare
  • Tipul preparatului: Concentrat lichid
  • Forma de condiţionare: Canistră plastic 6 litri si Flacon plastic 2 litri

Indicaţii de folosire şi dozaj:

Sekusept Pulver Classic se foloseşte sub formă de soluţie de lucru. Soluţia de lucru se prepară cu apă rece de la robinet. Se adaugă cantitatea necesară de produs pulbere în apă şi se amestecă de cîteva ori într-un interval de 15 min., pînă la dizolvarea completă. Soluţia este acum gata de a fi utilizată. Produsul se poate utiliza la toate gradele de duritate a apei.

Dezinfectia instrumentarului medical, aparatelor de anestezie, protezelor dentare: Imediat dupa utilizare, se introduc instrumentele medicale şi garniturile de anestezie în solutia de lucru de concentraţie recomandată. Instrumentele sau aparatele care se pot dezasambla se desfac în elementele componente. Aveţi grijă ca instrumentele să fie scufundate complet în soluţia de lucru, evitînd formarea de bule de aer. După timpul de acţiune recomandat, instrumentele se scot şi se clătesc cu apă sterilă (in cazul dezinfectiei de nivel inalt) sau cu apă distilată (in cazul dezinfectiei de nivel scăzut).

Dezinfectia suprafetelor mari inerte, a căzilor de fizioterapie şi a incubatoarelor pentru nou-născuţi: Se prepară soluţia de lucru de concentraţia recomandată, se aplica prin stergere si se lasa sa se usuce.

Dozaj

Incidin Extra N se diluează în apă de la robinet, rece sau călduţă (max. 40ºC). Dozarea se realizează manual, cu ajutorul pompei dozimetrice (pentru canistra de 6 litri) sau prin utilizarea capacului dozator (pentru flaconul de 2 litri). Produsul se poate utiliza la toate gradele de duritate a apei. Soluţia de lucru se aplică prin ştergere sau pulverizare. Suprafaţa de curăţat şi dezinfectat trebuie să fie ştearsă/acoperită complet cu soluţie de lucru. Se lasă să se usuce. Nu necesită clătire. Nu necesită adăugarea altor detergenţi.

  • Pentru dezinfecţia suprafeţelor lavabile, a obiectelor şi a echipamentelor în spitale, cabinete medicale, policlinici medicale: 0,25% – 15 min.
  • Activitate bactericidă (inclusiv mycobactericidă) şi fungicidă: 0,25% – 15 min.
  • Activitate virucidă: asupra virus Hepatitic B, virus Hepatitic C,, HIV: 0,25% – 15 min. asupra Adenovirus şi Poliovirus: 0,25% – 30 min. ssupra Rotavirus 0,5% – 15 min.: asupra virusului Herpetic: 0,5% – 5 min.

Documente pentru download

Brosura de prezentare (Ger)

Ecolab-Incidin-Extra-N-Concentrat-Sante-International
Politica de confidentialitate(GDPR)